23 augustus 2016

Inschrijven

Inschrijven


Wij hanteren een open toelatingsbeleid voor het aanmelden van leerlingen. Ouders en leerlingen met een niet-christelijke levensovertuiging zijn van harte welkom, op voorwaarde dat zij bereid zijn deel te nemen aan christelijke vieringen, Bijbel lezen, bidden en het zingen van christelijke liederen.

Bij Scholengroep Wijzer geloven we in de vrijheid van keuze. Ouders hebben de mogelijkheid om een school te kiezen die het beste past bij de behoeften van hun kind. Een vooraanmelding van een leerling kan vanaf de leeftijd van 2,5 jaar. Pas vanaf de 3e verjaardag kan een leerling ingeschreven worden. Een inschrijving is pas definitief wanneer de school een plaatsingsbevestiging heeft verstrekt.

In het geval van een leerlingenstop, bepaalt een commissie de definitieve plaatsing van leerlingen. Hierbij wordt gelet op de motivatie van ouders met betrekking tot de identiteit en het onderwijsconcept van de school. Broertjes en zusjes hebben voorrang, en de reisafstand tot de school speelt ook een rol bij de plaatsing.

Voor leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften wordt in overleg met ouders en de scholen een passende plek gezocht waar de leerling extra ondersteuning kan krijgen.

Inschrijven kan via de website van de schoolvereniging. Daar vindt u het digitale aanmeldformulier.

Op CSB De Vlucht is de inschrijving voor het geboortejaar 2021 vol.

Rondleiding


U kunt contact opnemen met onze school voor het maken van een afspraak voor een individuele rondleiding.